Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Aviva torna – 4 órás betanító tanfolyam

Aviva tornával az egészséges női szervekért és várandósságért

Otthon végezhető gyakorlatsort betanító tanfolyam: minden hónap 2. péntekén.

Az Aviva torna lényege, hogy a speciális mozdulatok, gyakorlatok által a has, gát, medence területen felpezsdül a vérkeringés, s ezáltal a torna idején minden “odalent” érintett szerv sokkal hatékonyabban üzemel. Így számos nőgyógyászati problémára hathatós segítséget nyújthat. Mivel az eredmény eléréséhez elengedhetetlen a rendszeres otthoni gyakorlás – ez körülbelül heti 2×30 percet jelent -, egy 4 órás tanfolyamon lehet elsajátítani az alap gyakorlatsort.

Mi történik a fél órás torna során? A fokozott vérkeringés tágítja az ereket, fellazíthatja az összetapadt petevezetéket, valamint a hormonrendszer normalizálásában is segít. Az izomfeszítő, lazító és vérkeringés-fokozó gyakorlatok egymást váltogatják, és így együttes erővel nagyon hatékonyak a nőgyógyászati problémák kezelésében.

Az Aviva-torna alapgyakorlatai az alábbi problémákon segíthetnek:

  • rendezetlen vagy görcsös ciklus
  • ciszták, miómák felszívódásában
  • bizonyos meddőséget okozó problémák esetén (pl.: letapadt petevezeték)
  • ha a hormonháztartás felborult
  • testsúly normalizálásában, amennyiben az a hormonproblémák miatt következett be
  • a méh megerősítésére (pl.: vetélés után)
  • PMS kezelésében
  • változókori tünetek csökkentésében, megszüntetésében
  • segít a férfiproblémákon is (prosztataproblémák, spermaszám növelése, stb) – férfiak számára külön gyakorlatsorral, de végezhető a 18 alapgyakorlat is

A betanító tanfolyamon a résztvevők elsajátítják a 18 alapgyakorlatot, ill. annak 15 perces rövidített változatát; valamint ismereteket, javaslatokat kapnak arra nézve, hogy milyen életmód-változtatásokat érdemes tenni céljaik elérése érdekében (pl.: helyes testtartás, helyes alvás, étkezés, stb)

Részvételi díj: 8.000 Ft / fő

A betanító tanfolyam időpontja: minden hónap 2. péntekén 17.00-21.00 óráig.


Tartja: Máté Noémi Aviva-oktató

Részvételi szándékodat kérjük, a lenti jelentkezési lap kitöltésével jelezd! Ha bármilyen előzetes kérdésed van, az info kukac mozogjnoemivel pont hu emailcímre küldd, és Noémi felveszi veled a kapcsolatot.

.

 

*

Név*:
?
Kérjük, add meg a neved!
Email cím*:
?
Kérjük, add meg az email címed!
Telefonszám:
?
Ha előre megadod telefonszámodat, mire ellátogatsz hozzánk, előkészítjük a regisztrációs lapodat. Köszönjük, hogy segíted munkánkat!
Lakcím:
?
Ha előre megadod lakcímedet, mire ellátogatsz hozzánk, előkészítjük a regisztrációs lapodat. Köszönjük, hogy segíted munkánkat!
Az általad választott dátum*
?
július 11. péntek vagy július 26. szombat