Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Kismama torna a Flowban

Keddenként 17 órától és pénteken 10 órától várjuk a mozogni vágyó leendő anyukákat.

Az órák semmilyen sportos előképzettséget nem igényelnek, tehát ha korábban nem mozogtál rendszeresen, akkor is ellátogathatsz az órára – szigorúan orvosi konzultáció után!

A speciálisan kismamákra szabott órák középpontjában a mamák és a babák egészsége, jó közérzete áll. A hatvan perc pilates, jóga és stretching elemekből épül fel, mindig a résztvevők terhelhetőségéhez és energiáihoz mérten. A gyakorlatok többek között kiválóan alkalmasak a szülésben résztvevő izmok megerősítésére, amiért sokan a szülésre való felkészülés egyik legjobb módszerének is ezt a mozgásformát tartják.  Továbbá fontos, hogy a torna jótékony hatásai, például a helyes légzés és a megfelelő testtartás a kis jövevény megérkezésével sem tűnnek el.

 

Ne felejts el a recepción kismamáknak szóló kedvezményes órajegyet kérni 1.450 Ft-ért.

Megköszönjük, ha előre bejelentkezel akár online felületünkön, vagy a lenti űrlapon. (Az űrlapon kérjük, feltétlenül adj meg mobiltelefonos elérhetőséget, és tüntesd fel dátum szerint, mikorra jelentkezel be. Köszönjük!)

Ha további információhoz szeretnél jutni a kismama tornával kapcsolatban, olvasd el az óra rövid leírását: itt.

Név*:
?
Kérjük, add meg a neved!
Email cím:
?
Kérjük, add meg az email címed!
Telefonszám*:
?
Kérjük, add meg telefonszámodat, hogy el tudjunk érni.
Részvételed időpontja*:
?
Kérjük, jelöld meg, mely napra jelentkezel be.