Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

A TRX alapjai edzéssorozat

Speciális 6×1 órás edzéssorozat azoknak, akik szeretnének megismerkedni a TRX-szel, de rendhagyó körülményeik miatt eddig nem mertek “csak úgy” megjelenni egy TRX órán; avagy az alapokkal megismerkedve otthon szeretnének TRX-en edzeni.

Milyen esetekben ajánljuk elsősorban?

  • Mindenkinek, aki otthon tart egy TRX-et, és szeretné maradéktalanul elsajátítani a TRX használatának helyes alapjait a további egészségmegőrző edzésekhez.
  • Mindenkinek, aki szeretné kipróbálni a TRX-et, de nem érzi magát elég felkészültnek ahhoz, hogy “belecsöppenjen” egy pörgős órába, rutinos edzőtársak közé.

Valamint:

  • Gerincproblémával rendelkezőknek, akár porckorongsérv műtéten átesetteknek is
  • Enyhe ízületi bántalmakkal
  • Tartáshibából eredő hátfájdalmak, gerincbántalmak esetén
  • Ízületi protézissel rendelkezőknek, akik (újra) szeretnének aktívan sportolni
  • Sérülés, műtét után felépülőknek, akik szeretnék újra elkezdeni az aktív mozgást

Tartja: Péter Mátyás gyógytornász, TRX edző

Mit nyújt ez a 6 alkalom?

TRX nagyon hatékonyan használható rehabilitációs eszköz a fenti problémás esetekben is: a gyógytornász segítségével a résztvevők személyre szabottan megtanulják, miként használhatják az eszközt, mire kell odafigyelniük egyedi állapotukban. Ezen ismeretekkel felfegyverkezve könnyebben beilleszkedhetnek bármely csoportos TRX órába, vagy könnyebben gyakorolhatnak otthon

Az edzéssorozat 6 alkalomból áll. Maximum 8 fő vehet részt rajta, zárt csoport formájában.

A  következő edzéssorozat várható indulásáról a lenti űrlap kitöltésével kérhetsz értesítést.

Időpont: szerdánként 18.00 órától.

A tanfolyam díja: 11.900 Ft / fő

 

Név*:
?
Kérjük, add meg a neved!
Email cím*:
?
Kérjük, add meg az email címed!
Telefonszám:
?
Ha előre megadod telefonszámodat, mire ellátogatsz hozzánk, előkészítjük a regisztrációs lapodat. Köszönjük, hogy segíted munkánkat!
Lakcím:
?
Ha előre megadod lakcímedet, mire ellátogatsz hozzánk, előkészítjük a regisztrációs lapodat. Köszönjük, hogy segíted munkánkat!